Wie is Tom Hillegers

Gedreven adviseur en creatieve onruststoker die graag ondersteuning levert om werkprocessen en de informatiehuishouding van complexe organisatieonderdelen te stroomlijnen.

Gewend om in een politieke en overheidsomgeving te opereren. Dit type organisatie vraagt om een speciale aanpak. Optimist, resultaatgerichte visionair en teamplayer met als lijfspreuk:

 

“Success, it is not the position you stand, but the direction in which you look”

wie-is-tom-hillegers

Specialist zaakgericht werken en functioneel beheerder Decos JOIN zaak en document. Biedt ondersteuning bij informatie analyse, een test- en implementatie traject, applicatie- en functioneel beheer en de opleidingen voor key-users en gebruikers. Neem de verantwoordelijkheid om een DMS applicatie zo optimaal mogelijk in te zetten en het maximale rendement op te leveren waarvoor deze is aangeschaft, het ondersteunen bij het geautomatiseerd werken met digitale bestanden.

Het opstellen van requirements en implementatie voor DMS applicaties. Super interessant om bestaande complexe werkstromen voor de primaire- en secundaire processen, zoals bestuurlijke besluitvorming onder de loep nemen en te optimaliseren.

Coaching on the job en project ondersteuning bij het zaakgericht werken. Geniet van verander trajecten waarbij papier plaats gaat maken voor digitale opslag in een DMS applicatie. Laat gebruikers van een DMS applicatie geen informatiebestanden meer ‘zoeken’ maar zet aan tot ‘vinden’.

Voor maatwerk en coaching trajecten ingeschreven in het register bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (C.R.K.B.O).

Tom Hillegers is werkzaam als eigenaar van en handelend onder de naam van THIM. Ingeschreven vanaf 19 oktober 2012 bij kamer van koophandel onder nummer: 26291086.

 

 

Meer weten: neem contact op via het contactformulier of via linkedin